Aankoop

Vast Goed Wonen Waterland kunt u ondersteunen bij de aanschaf van een nieuwe woning. U bepaalt zelf op wat voor manier u geholpen wilt worden bij deze belangrijke stap. Er zijn twee mogelijkheden: 

  • Dienstverlening op basis van drie deeldiensten. Bij deze vorm van dienstverlening kunt u zelf bepalen van welke deeldiensten u gebruik wilt maken en de toegevoegde waarde van de dienstverlening per onderdeel beoordelen. 
  • Dienstverlening op basis van full service.

Deeldienst 2 is alleen mogelijk in combinatie met deeldienst 1. Deeldienst 1 en deeldienst 3 zijn afzonderlijk of in combinatie mogelijk. 

Deeldienst 1: uitgebreide begeleiding bij bezichtigingen

Intakegesprek voorafgaand aan een bezichtiging, begeleiding bij de bezichtiging en een bezichtigingsrapportage via de email. 

Deeldienst 2: ondersteuning voorafgaand aan aankoop

Onderhandelen met de verkopende partij over de aankoop (waaronder prijs en onroerende zaken), controle koopakte en begeleiding bij ondertekening van de koopakte en bewaken van de data van de ontbindende voorwaarden. 

Deeldienst 3:

Afhandelen aankoopproces, inspectie van de woning voor oplevering, controle leveringsakte, begeleiding notariële overdracht en een APK keuring van de woning na 1 jaar.


Full service dienstverlening

Volledige begeleiding bij de aankoop van een woning


Een door u geselecteerde woning tegen een vast bedrag. De courtage wordt in rekening gebracht in 3 termijnen. Termijn 1: na opdracht vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening, ondertekend door beide partijen. Termijn 2: na het tot stand komen van een koopovereenkomst. Termijn 3: voor de notariële overdracht bij de notaris.