Reviews

David en Diana

Aankoop 

Wij, David en Diana, hebben zeer goede ervaringen met John van der Knaap van Vast Goed Wonen Waterland. Hij was onze aankoopmakelaar en is heel actief gaan zoeken naar het juiste appartement voor ons en dat is gelukt. Verder is het heel prettig dat hij alle documentatie screent voordat je naar de notaris gaat. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Ook het contact ging heel makkelijk, of per email of per telefoon, altijd bereikbaar of heel snel een antwoord. Wij zouden hem zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

Michael en Carmen

Aankoop

Wij hebben voor het eerst een woning gekocht en daarom was alles nieuw voor ons. Wij hebben een hele prettige ervaring met Vast Goed Wonen Waterland gehad. Bij vragen konden we altijd terecht en werd het ons duidelijk uitgelegd. Dit kon door middel van een belafspraak of wij konden langskomen. Vast Goed Wonen Waterland heeft ons goed geholpen en fijne tips en duidelijk advies gegeven. We zijn er heel blij mee geweest een echte aanrader!

Miranda

Aankoop

Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, enthousiasme en vakkundigheid zijn de woorden die bij mij boven komen als ik denk aan de aan, en verkoop van mijn woning door Vast Goed Wonen Waterland en mijn contact met John van der Knaap. Bemiddeling voor de aankoop was erg prettig, korte lijnen en extra uitleg; John heeft veel betekent voor mij. Hierdoor woont het nu nóg fijner in mijn huis, zeker in deze tijd van veel thuis zijn, extra waardevol.  


Lynn en Naomi

Aankoop

John heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van onze woning. Hij heeft goed meegedacht, onderhandeld met de tegenpartij en geregeld dat we toch een tweede bezichtiging konden doen, wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is. Tijdens de tweede bezichtiging was John mee en heeft hij meteen de woning geïnspecteerd op eventuele gebreken. Heel fijn dat John dus ook bouwtechnisch onderlegd is. Wij zouden John aan iedereen aanraden, hij geeft de juiste tips en adviezen en zorgt dat je overal aan hebt gedacht op het moment van de overdracht. Bedankt John! 


Gert Jan en Erika

Aankoop

John is onze verkoopmakelaar en ook onze aankoopmakelaar geworden. Wij zijn verheugd dat John dit op zich heeft genomen, want het ging niet van een leien dakje, maar werd wel heel positief afgesloten mede door zijn kundigheid en inzet. De verkoop van ons huis is nu ook in zijn handen en ook dat verloopt voorspoedig. Conclusie, wij zijn meer dan tevreden over John en zijn aanpak, duidelijk iemand met verstand van zaken.


Gregory

Aankoop

Na een zoekperiode voor een nieuwe woning van 2 jaar, en vele teleurstellingen verder, had ik besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Via mijn hypotheekadviseur, kwam ik terecht bij John. Ik heb mijn aankooptraject met John als zeer prettig ervaren. Vanaf het moment van kennismaking tot aan het tekenen van de koopovereenkomst, voelde ik mij altijd gesteund in de nodige zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwe woning. Afspraken en voorwaarden waren vooraf duidelijk gecommuniceerd. John heeft enorm veel kennis van zaken, een gegeven dat rust geeft tijdens het traject. Zowel de staat van een woning, als ook de nodige documenten bekijken en uitleg geven over de inhoud, is voor John geen enkel probleem. Ook is John een energieke man die je door het taaie proces van aankoop sleept en geen moment het tempo waarin dat gaat loslaat.

Ik zal John zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden aangezien het traject gewoon goed verlopen is. Ik wens John ook veel business toe.


Bulat

Aankoop

John van der Knaap is iemand die je kunt vertrouwen en hij stelt alles in het werk om je te helpen.

Hij heeft mij zorgvuldig begeleid door het hele proces van het selecteren van een geschikt huis, het doen van een bod aan de koper en het sluiten van de deal. Terwijl we een huis bezochten, nam John de tijd om de hele plaats grondig van boven tot onder te inspecteren om me zorgvuldig te kunnen adviseren over de voor- en nadelen van elk huis.
Ik waardeer zijn expertise en bekwaamheid en bereidheid om met zijn klanten samen te werken om hen te helpen bij het kopen van hun droomhuis.
Zijn toewijding om aan de eisen van zijn klant te voldoen, in combinatie met zijn vastgoedexpertise en persoonlijke aanpak, maken hem uniek in de branche en van onschatbare waarde voor zijn klanten.


Yannick

Aankoop

Betrokkenheid, goede opvolging & een duidelijke communicatie. Zo zou ik de samenwerking willen omschrijven. Iemand die zijn vak verstaat en je wegwijs maakt in de huizenmarkt. Bedankt voor de hulp! 


Jordy en Lucienny 

Aankoop

Wij zijn in contact gekomen met John van Vast Goed Wonen Waterland via onze hypotheek adviseur. John heeft ons begeleid bij het kopen van onze droomwoning. Wij hebben de hulp van John als heel prettig ervaren. John ging mee naar alle woningen die wij wilde bekijken en gaf dan ook een eerlijk advies of dit wel of geen goede koop zou zijn. Dit was voor ons heel fijn want de dingen die wij over het hoofd zagen dat zag John wel. Voor alles mochten we bellen en dacht John met ons mee om ons doel te bereiken! En dat is gelukt en wat zijn we blij! Dank je wel John!

Remco en Patricia

Aankoop

John van der Knaap was zowel onze verkoop-  als aankoopmakelaar. De samenwerking met John hebben wij als zeer prettig ervaren hij beschikt over de juiste kennis en keek zeer kritisch met ons mee tijdens de bezichtigen van woningen. Dat gaf ons een heel fijn en gerust gevoel. De communicatie liep ook erg goed, we kregen altijd super snel antwoord op al onze vragen. Dankzij zijn deskundig advies hebben wij ons droomhuis gevonden.


Nick

Huurder

Betrokken, duidelijk in de communicatie en eerlijk. Dat is hoe ik de diensten van John heb ervaren. Hij heeft veel kennis van zaken en is fijn in de omgang. Ik zou John zeker aanbevelen.


Stephanie en Erik

Aankoop

Eind 2020 zijn wij via via in contact gekomen met John van vastgoed wonen Waterland. Na een eerste kennismaking bleek het al snel te klikken en werd er goed meegedacht door John. Het leek eerste wat lastig om het huis te kopen wat we graag wilden, maar na advies van John hoe we het het beste konden aanpakken is het toch gelukt. Ook na het kopen van het huis, was John, zoals te verwachten bereikbaar voor advies dat toch nog nodig bleek te zijn. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren en kunnen een ieder vastgoed wonen Waterland, en met name John aanraden. 


Yvonne en Paul

aankoop

Ruim 8 jaar geleden heeft John van Vast Goed Wonen Waterland mij naar alle tevredenheid geholpen met de aankoop van mijn huis in Kwadijk. Het was mijn eerste huis dat ik alleen kocht en John heeft me bijgestaan tijdens het hele proces. Omdat ik zo blij en tevreden was met de hulp van John 8 jaar geleden twijfelden wij geen moment om wederom John in de arm te nemen bij de aankoop van ons nieuwe prachtige thuis in Hobrede en vervolgens ook de verkoop van mijn huis in Kwadijk. We wonen inmiddels 3 weken in het mooie Hobrede en dankzij Vast Goed Wonen Waterland is alles weer netjes afgerond. John, wederom bedankt!


Arsenio en Bonicia

Aankoop

In december 2021 zijn we begonnen aan onze huizenjacht. We hadden als doel om voor april 2022 een eengezinswoning te vinden. Door John is dit gelukt! Begin februari kregen we te horen dat er akkoord werd gegeven op ons bod! We waren super blij!

John is altijd goed bereikbaar en denkt graag mee. We hebben een hele fijne ervaring gehad en raden het iedereen aan!


Helmy

Aankoop


Bij John terechtgekomen via zowel mijn hypotheekadviseur als familie die goede ervaringen hadden. John sprong iets later in bij het aankooptraject maar heeft dit zeker een goede draai gegeven met uiteindelijk een gewenst resultaat, een fijn huis op een heerlijke plek. Oog voor detail, grondig, geduld en goed en adequaat reagerend en bereikbaar, maakt waar wat hij beloofd. Ik kan John zeker aanbevelen als je zoekt naar een persoonlijke benadering en prettige laagdrempelige communicatie. 


Yolanda

Verhuur

John is vriendelijk en professioneel. Ik huur inmiddels, ongeveer een half jaar bij Vast Goed Wonen Waterland en wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb met de woning reageert hij altijd erg snel en schiet ook snel te hulp. Ik ben zeer tevreden.  

Margot

Aankoop

John is echt goud waard. Zo fijn dat hij mij heeft geholpen met het vinden van een huis. John verstaat zijn vak als aankoopmakelaar. Hij adviseert, is kundig in het inspecteren van huizen en neemt de tijd voor al je vragen. Daarnaast is hij heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor iedereen!

Arieke

Aankoop

John heeft ons opnieuw enorm geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. John is erg betrokken en gaat zeer deskundig te werk. Het is daarom geen toeval dat wij opnieuw voor John hebben gekozen. Annet

Aankoop

John is een prettige, vriendelijke man met verstand van zaken. Hij is recht door zee en geeft adequaat advies. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik zonder hem bepaalde beslissingen niet had kunnen nemen. John is erg betrokken bij de mensen die hij helpt en dat is uniek tegenwoordig. Dankjewel John!Deel uw ervaring